• Inloggen

 • Anita van der Kant

  Anita van der Kant

  Verjaardag:
  22 februari

  Iets over jezelf:
  Ik ben getrouwd met Jos, de chauffeur van het boerderijbusje en samen hebben we 3 kinderen; Luc, Moniek en Kim. Moniek en Kim werken ook op ‘t Boerderijke wat ik natuurlijk ontzettend leuk vind.

  Wat is je opleiding:
  Ik heb de opleiding Gezinsverzorgster gedaan en verschillende jaren in heel veel gezinnen gewerkt. Toen ik zelf kinderen kreeg ben ik daarmee gestopt en nadat mijn kinderen weer ietsjes groter waren ben ik vrijwillig bij Peuterspeelzaal ‘t Debberke in Zeilberg gaan werken. Van daaruit ben ik toen de opleiding voor kinderopvang gaan volgen waar ik in november 2002 voor geslaagd ben. In 2003 ben ik begonnen als gastouder aan de Breemortelweg en in 2010 hebben we de overstap gemaakt naar Kinderdagverblijf ‘t Boerderijke. In 2012 is daar de BSO bijgekomen en in 2015 de Peuterschool.

  Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?  
  De kinderen natuurlijk!! Hoe die zich ontwikkelen. Het zien opgroeien van baby tot schoolkind.

  Wat vind je het leukst aan het Boerderijke?
  De kinderen die elke dag weer met plezier komen spelen bij het kinderdagverblijf en bij de BSO. Elke dag even knuffelen met de baby’s, kletsen met de peuters en kleuters en natuurlijk een praatje maken met BSO kinderen, daar geniet ik echt van!

  Wat zijn je hobby’s?
  Naast Kinderopvang ‘t Boerderijke vind ik het ook fijn om te wandelen, te lezen en om puzzels te maken van Jan van Haasteren.

  Wat is je lievelingsdier?
  Onze honden, mijn dwerghamster en mijn visje.

  Wat is je lievelingseten?
  Frietjes, wraps en pizza.

  Wat is je lievelingsmuziek?
  Ik heb geen bepaalde voorkeur. Liedjes uit de jaren 80/90 zijn mooi om naar te luisteren maar ook top 40 muziek is leuk.

  Wil je nog iets anders vertellen?
  Ik hoop dat ik nog lang mag genieten van alle kinderen, ouders en lieve leidsters hier op ‘t Boerderijke.