• Inloggen

 • Flexibele opvang KDV

  Flexibele opvang kinderdagverblijf

  ’t Boerderijke is een professioneel kinderdagverblijf in Deurne en biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze opvang bieden wij aan op vier locaties aan de Breemortelweg 12, in het buitengebied van Deurne/Zeilberg.

  De vier locaties aan de Breemortelweg zijn landelijk gelegen en bieden plaats aan 16 kinderen per dag per locatie. Alle locaties hebben een groot buitenspeelterrein waar de kinderen kunnen fietsen, rijden op de tractors en auto’s. Ook is er een groot grasveld aanwezig waar ze kunnen schommelen, glijden en spelen in de zandbak.

  Verticale groepen

  Bij ’t Boerderijke werken we met verticale groepen. Dat betekent dat kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar in de groep zitten. Op deze manier kunnen de kinderen veel van elkaar leren. De kleinsten trekken zich op aan de oudsten en de oudere kinderen leren om zorgzaam met de kleintjes om te gaan.

  Wij bieden veel ruimte waar kinderen vol overgave kunnen spelen en plezier beleven. Samen met anderen kinderen van dezelfde leeftijd in een groep en toch voor iedere kind individuele zorg en aandacht.

  Onze peuterschool en kinderdagverblijf zijn gelijkwaardig aan een peuterspeelzaal en worden door de GGD op gelijke kwaliteitseisen getoetst.