• Inloggen

 • Gea van Dijk – Verhees

  Gea van Dijk – Verhees

  Verjaardag:
  2 juli

  Iets over jezelf:
  Ik ben getrouwd met Laurens en samen hebben wij drie kinderen; Mara (9 jaar), Luca (7 jaar) en Nora (6 jaar). Ik heb 10 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Na een aantal jaren thuis te zijn geweest vind ik het weer heel leuk om met kinderen te werken.

  Wat is je opleiding:
  Ik heb na het LHNO in Deurne mijn HAVO-MBO diploma in Eindhoven gehaald. Hierna heb ik mijn opleiding tot leerkracht basisonderwijs gevolg in Helmond op de Kempel.

  Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang? 
  Elke werkdag is weer uniek. De kinderen zijn de leidraad waar we zo veel mogelijk op in proberen te spelen. Het is heerlijk om te zien dat ze plezier hebben en fijn kunnen spelen.

  Wat vind je het leukst aan het Boerderijke?
  De sfeer! Ik mag werken in een enthousiast en betrokken team waar ik me heel welkom voel. Datzelfde gevoel proberen wij allemaal over te brengen naar de kindjes. Het is fijn als een kindje zich welkom voelt en zichzelf kan zijn.

  Wat zijn je hobby’s?
  Ik ben al jaren lid van zanggroep Chanterelle in Liessel. Daarnaast vind ik het fijn om samen met mijn vriendinnen leuke uitstapjes te ondernemen.

  Wat is je lievelingsdier?
  Een hond.

  Wat is je lievelingseten?
  Pasta met spinazie en zalm.

  Wat is je lievelingsmuziek?
  Ik luister graag naar de Nederlandse top 40.

  Wil je nog iets anders vertellen?
  Fijn dat ik de kans heb gekregen om bij ’t Boerderijke te mogen komen werken!