• Inloggen

 • Judith Donkers

  Judith Donkers

  Verjaardag:
  12 november

  Iets over jezelf:
  Ik woon samen met mijn man Ruud in de Zeilberg. We hebben in augustus 2015 een mooie dochter gekregen genaamd Isa.

  Wat is je opleiding:
  Ik heb de opleiding SPW niveau 3 gevolgd en afgerond.

  Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang? 
  Als je s’morgens of s’middags binnenkomt op de groep en je de blije gezichtjes ziet van de kinderen omdat ze blij zijn je weer te zien. Geweldig!! Ook vind ik het heerlijk om verhaaltjes voor te lezen en te knuffelen en te kletsen met de kinderen. En dat ik mijn steentje mag bijdragen aan de opvoeding. Super leuk werk!

  Wat vind je het leukst aan het Boerderijke?
  Een super mooie locatie met veel speelruimte voor de kinderen. En wat een fijne sfeer op de groepen met collegas, kinderen en ouders. De enthousiasme, vrolijkheid, en eerlijkheid van alle collega’s en leidinggevende echt super! Ik ga met plezier naar mijn werk op ‘t Boerderijke.

  Wat zijn je hobby’s?
  Mijn hobby’s zijn winkelen en ik vind het heerlijk om met mooi weer veel op het terras te zitten. Gezellige avondjes met vriendinnen vind ik ook fijn. Of lekker een avondje op de bank met Ruud filmpje kijken kan ik ook van genieten. En ik heb er nog een nieuwe hobby bij! Isa natuurlijk!!!

  Wat is je lievelingsdier?
  Ik heb niet echt een lievelingsdier. Ik vind heel veel dieren leuk. Maar als ik zou moeten kiezen dan kies ik voor een hond en poes.

  Wat is je lievelingseten?
  Mijn lievelingseten is aardappel puree met vissticks en doperwtjes en appelmoes. Maar friet en pizza vind ik ook heerlijk!!!!

  Wat is je lievelingsmuziek?
  Ik heb niet echt lievelingsmuziek. Ik vind muziek waar ik lekker op kan dansen met avondje uit of feestje super leuk. Maar liedjes wat ik gezellig kan meezingen ook heerlijk.

  Wil je nog iets anders vertellen?
  Ik ben in januari 2016 begonnen met werken hier op kinderdagverblijf ‘t Boerderijke. En ik heb het super naar mijn zin! Ga met plezier naar mijn werk en ik hoop echt dat ik nog jaren mag genieten van alle kinderen ouders en collega’s op ’t Boerderijke!!!