• Inloggen

 • Linda Strik

  Linda Strik

  Verjaardag:
  25 november

  Iets over jezelf:
  Ik woon in heusden samen met mijn man Wiljan en onze twee zoontjes Timo en Jesper.

  Wat is je opleiding:
  SPW-kinderopvang niveau 3, SPW-activiteitenbegeleiding niveau 4.  En via de turnvereniging in Asten heb ik mijn licentie gehaald om les te mogen geven in de gymzaal.

  Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?
  Ik vind het leukste aan werken in de kinderopvang, dat je de kinderen kunt zien groeien en ontwikkelen. En dat je ze daarin kunt begeleiden, en stimuleren. De dagen zijn heel divers, van buitenspelen, tot verschonen, samen een boekje lezen of even lekker knuffelen. Geen dag is hetzelfde.

  Wat vind je het leukst aan het Boerderijke?
  Dat ik me er meteen thuis voelde. Een leuke groep collega’s om mee te werken. Er hangt een fijn sfeer. En de speelruimte die er is om te spelen.

  Wat zijn je hobby’s?
  Ik rijd graag toertochten met de motor. Wat sinds de kinderen op een laag pitje staat. Want ik vind het ook erg leuk om met ze dingen te ondernemen. In de avonden vind ik het ook heerlijk om te gaan sporten. En weer met een frisse blik naar buiten te stappen. Mijn laatste nieuwe hobby is kleding naaien, waar ik veel plezier aan beleef. Met twee dankbare kinderen.

  Wat is je lievelingsdier?
  Aapjes, ik vind het leuk om te kijken hoe ze zich bewegen.

  Wat is je lievelingseten?
  Ik vind zoveel lekker!

  Wat is je lievelingsmuziek?
  Dat is best divers. Dance, Nederlandstalig, top 40. En ik vind het heerlijk om uit volle borst (in de auto) met Marco Borsato of Guus Meeuwis mee te zingen.

  Wil je nog iets anders vertellen?
  Dat ik het erg leuk vind dat ik ben komen werken op het boerderijke. Ik kan niet wachten om mooie nieuwe herinneringen te maken.
  Wil je nog wat meer van me weten, vraag het dan gerust.