• Inloggen

 • Lindsey Timmermans

  Lindsey Timmermans

  Verjaardag:
  28 december 1991

  Over jezelf:
  Sinds april 2013 woon ik met mijn vriend Jasper samen in Asten. We hebben heel het huis verbouwd en is nu nog op een paar kleine dingen na helemaal af! De tuin was ook een groot project, gelukkig zijn we daar ook mee klaar. Tijd om nu lekker te genieten!’

  Wat is je opleiding?
  Ik heb sociaal pedagogisch medewerkster niveau 3 gedaan op het ROC in Helmond.

  Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?
  Ik vind het geweldig om een lach op de kinderen hun snoetjes te zien als je leuke activiteiten met ze doet of even met ze knuffelt.

  Wat vind je het leukst aan het Boerderijke?
  Ik zou niet 1 ding kunnen kiezen.. dan zeg ik natuurlijk alle lieve kinderen en alle lieve collega’s. ik ben er nog niet zo lang maar ik voelde me al meteen heel erg thuis tussen iedereen!

  Wat zijn je hobby’s?
  Ik heb 2 hondjes en vind het erg fijn om met ze te gaan wandelen, leuke dingen doen met vrienden vind ik leuk en series kijken hoort ook tot de dingen die ik leuk vind om te doen.

  Wat is je lievelingsdier?
  Een hond

  Wat is je lievelingseten?
  Pannenkoeken met stroop!

  Wat is je lievelingsmuziek?
  Ik vind vanalles leuk… maar vooral Nick en Simon. Ook Inna en Dash Berlin maar die zijn hier in Nederland niet echt bekend.

  Wil je nog iets anders vertellen?
  Ik vind het super dat ik deze kans gekregen heb om bij het boerderijke te werken, ik vind het super leuk en hoop dat nog lang te mogen doen.