• Inloggen

 • Marlissa Timmermans

  Marlissa Timmermans

  Verjaardag:
  4 april 1993

  Over jezelf:
  Ik woon nog thuis bij mijn ouders en 1 zusje. Ik heb al bijna 4 jaar een vriend en we willen over een tijdje wel graag gaan samenwonen.

  Wat is je opleiding?
  PW 3 Kinderopvang

  Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?
  De omgang met kinderen vind ik super. Ze zijn nog zo lekker onbezonnen en genieten van alles wat ze doen. Ook vind ik het leuk om te werken in de kinderopvang omdat geen een dag hetzelfde is. Omdat je altijd een creatieve en afwisselende dag hebt. Het gaat nooit vervelen!  Maar het aller leukste is toch de liefde en dankbaarheid van de kinderen die je krijgt!

  Wat vind je het leukst aan het Boerderijke?
  De gezellige en vertrouwde sfeer die er hangt. Ik werk nog niet zo heel lang bij het Boerderijke maar voelde me er meteen thuis! De leidsters hebben allemaal een hele goede band met elkaar en dat vind ik ook heel prettig. Zo ook met de ouders. Zo kunnen de ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten.

  Wat zijn je hobby’s?
  Mijn hobby’s zijn shoppen, leuke dingen doen met mijn vriend/innen, naar de bioscoop enz.

  Wat is je lievelingsdier?
  Mijn lievelingsdier is een hond. Dit omdat ik al van jongs af aan honden gehad heb. Op dit moment hebben we er 3! Lucky, Zoey en Bikkel.

  Wat is je lievelingseten?
  Tortilla’s met gehakt!!

  Wat is je lievelingsmuziek?
  Ik hou van top 40, House en popmuziek.

  Wil je nog iets anders vertellen?
  Ik vind het echt super dat ik de kans gekregen heb om bij ’t Boerderijke te werken. Heb het echt super erg naar mijn zin! Ik hoop ook dat ik nog heel lang bij het Boerderijke kan blijven!