Mylène Rakels

Wie ben je?
Ik ben Mylène Rakels, 22 jaar en woonachtig in Deurne. Ik woon thuis bij mijn ouders samen met mijn zus.
Mijn hobby’s zijn fitnessen en gitaar spelen en graag ga ik op z’n tijd naar een festival. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij vrienden, familie en mijn vriend, waarmee ik regelmatig leuke dingen ga doen.

Welke opleiding en ervaring heb je?
In juni 2018 ben ik afgestudeerd aan de studie Pedagogiek bij de Fontys te Eindhoven.

Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?
Ik vind vooral de momentjes die je samen hebt met de kinderen erg leuk. De gezamenlijke activiteiten, maar ook momentjes één op één met de kinderen geven mij veel plezier in het werk. Je bouwt een band op met de kinderen, ouders en je collega’s, waardoor het elke dag weer fijn is om te werken. De sfeer en het tal aan leuke, grappige en leerzame momenten in de ontwikkeling van het kind geeft mij veel energie om iedere dag met plezier naar mijn werk te gaan.

Wat vind je het leukst aan Kinderopvang ‘t Boerderijke?
Het leukst aan ‘t Boerderijke vind ik de gemoedelijkheid, de sfeer binnen de kinderopvang/BSO en de diversiteit in het werk. De afwisseling van het werk in de kinderopvang en de BSO maakt het werk (o.a.) divers. Daarnaast biedt het Boerderijke vele activiteiten aan om met de kinderen te doen. Ik vind het leuk om met zowel de jongste kinderen als met de oudere kinderen activiteiten te ondernemen. Ook de ruimte die ‘t Boerderijke biedt vind ik heel fijn. Voor binnen en buiten is er van alles te beleven voor de kinderen. Deze ruimte geeft ons de kans om de kinderen optimaal te laten ontwikkelen.