• Inloggen

 • NIEUW flexibele buitenschoolse opvang

  Flexibele BSO opvang

  Kinderopvang ‘t Boerderijke is gestart met een Buitenschoolse Opvang op Basisschool Zeilberg. Wij bieden op deze locatie naast reguliere BSO opvang ook flexibele BSO opvang aan.

  De flexibele opvang is bedoeld voor ouders die onregelmatige opvang nodig hebben, dus ouders die niet structureel één zelfde dagdeel per week afnemen.
  Indien je kiest voor flexibele BSO opvang gelden de volgende regels:
  • Je geeft minimaal 8 weken van tevoren door op welke dag je BSO wilt afnemen. Dit gaat via email: info@kdvboerderijke.nl
  • Het annuleren van reeds aangevraagde flexibele BSO opvang, kan per email uiterlijk één week van te voren doorgegeven worden. Indien de annulering minder dan één week voor aanvang van de opvang doorgegeven wordt, worden de uren gefactureerd en kunnen niet ingehaald worden.
  • De uurprijs voor flexibele BSO opvang bedraagt 6,75 euro per uur en de minimale afname is één dagdeel.

  Tijdens studiedagen en schoolvakanties kunnen de flexibele BSO kinderen één dag of een half dagje komen spelen bij BSO ‘t Boerderijke aan Breemortelweg 12. De uurprijs voor opvang tijdens studiedagen en schoolvakanties bedraagt € 6,25.

  Natuurlijk zijn wij geregistreerd als buitenschoolse opvang, zodat ouders ook recht hebben op kinderopvangtoeslag. Kijk hier voor onze registratie van de buitenschoolse opvang. De bijbehorende GGD rapporten vindt u op deze site.

  Neem voor meer informatie contact op met Anita van der Kant
  Tel: 0493 399784 of 06 24425232
  Email: info@kdvboerderijke.nl