• Inloggen

 • Over ons

  Over ons

  Welkom bij ’t Boerderijke, een professionele kinderopvangorganisatie die zich dagelijks bezighoudt met opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. ‘t Boerderijke is een particuliere kinderopvanginstelling. Gestart als kinderdagverblijf in januari 2010 en vanaf oktober 2012 is dit uitgebreid met buitenschoolse opvang.

  Verticale groepen

  Bij ’t Boerderijke werken we met verticale groepen. Dat betekent dat kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar in de groep zitten en bij de BSO kinderen van 4 t/m 12 jaar. Op deze manier kunnen de kinderen veel van elkaar leren. De kleinsten trekken zich op aan de oudsten en de oudere kinderen leren om zorgzaam met de kleintjes om te gaan.

  Veilig en vertrouwd

  Wij, alle leidsters, hebben een geweldig doel voor ogen: het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Een tweede thuis, waarin wij de kinderen op een leuke, gezellige, positieve en veilige manier opvangen. Een plek waar elk kind zichzelf mag zijn.
  Ons team bestaat uit 24 groepsleidsters, allemaal in het bezit van een diploma Pedagogisch Werker, of een gelijkwaardig diploma. Alle leidsters hebben een diploma EHBO voor kinderen en zijn in het bezit van een BHV-certificaat. In principe hebben alle leidsters een vaste dag waarop zij werken, maar door ziekte of een vrije dag kan hiervan afgeweken worden.

  Elke leidster staat elke dag met veel plezier op de groep om de kinderen te verzorgen, met ze te spelen en te begeleiden. Als je ons kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang binnen loopt dan moet het “goed” voelen, probeer het gerust eens uit. Je bent van harte welkom!

  Onze leidsters:
  Boven
  CarlienSimoneMarleenAnjaChristelLindseyLinda – SuzySilke
  Midden
  NicolleMarlissa – IngridHelmaManon
  Onder
  Judith – KimAnitaMoniek – SandraGea
  Niet op de foto
  NikkiVeraMelissa

  Wil je meer weten over onze leidsters?

  Kinderopvang ‘t Boerderijke
  Anita van der Kant

  Breemortelweg 12
  5753 RH Deurne
  tel:0493-399784

  KvK: 68438338

  registratienummer LRK 102701015 KDV ‘t Boerderijke Breemortelweg
  registratienummer LRK 151407915 BSO ‘t Boerderijke Breemortelweg
  registratienummer LRK 218793790 BSO ‘t Boerderijke Basisschool Zeilberg