• Inloggen

 • proclaimer

  Privacy Policy

  Alle informatie u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Uw persoons- of adresgegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze hebt verstrekt. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen wij u graag naar onze Privacy Policy.

  Privacy Policy

  Aan de juistheid van alle inhoud op onze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Ziet u toch iets dat niet klopt? Laat het ons dan alstublieft weten. Dan kunnen we het, indien nodig, corrigeren.

  Werkt er iets niet goed?
  Dan is er misschien een technische storing. U doet ons een groot plezier als u ons hierover wilt waarschuwen via info@kdvboerderijke.nl. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

  Auteursrechten
  Alle informatie die via www.kdvboerderijke.nl toegankelijk is, is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt voor de teksten alsook voor beeldmerken, logo’s en fotomaterialen. Het verspreiden of kopiĆ«ren van deze informatie is niet toegestaan tenzij u hiervoor vooraf, schriftelijke toestemming hebt verkregen. Wilt u iets gebruiken van onze website, mail ons dan op info@kdvboerderijke.nl.

  Google Analytics
  Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse tool die wordt aangeboden door Google Inc.