• Inloggen

 • Simone van de Kerkhof

  Simone van de Kerkhof

  Verjaardag:
  Ik ben jarig op 8 juni.

  Iets over jezelf:
  Sinds april 2015 woon ik samen met mijn vriend Robin in Liessel. We wonen in een verbouwde boerderij waar voorheen de ouders van mijn vriend in hebben gewoond. We hebben een heleboel grond om ons heen waar we schapen in de wei hebben lopen.

  Wat is je opleiding:
  Ongeveer 3 jaar geleden ben ik afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs. Ik heb de afgelopen jaren voor de klas gestaan maar het is moeilijk om aan vast werk te komen. In de schoolvakanties werkte ik altijd bij een kinderopvang/BSO en dat sprak me toen ook al erg aan. Bij toeval ben ik terecht gekomen bij ’t Boerderijke waar ik nu met veel plezier werk.

  Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?  
  De spontaniteit, waardering en het enthousiasme van kinderen (en ouders) maken dit werk bijzonder. Als je met kinderen werkt is geen dag hetzelfde, daarom is elke dag een nieuwe uitdaging waar ik met volle teugen van geniet. Het is prachtig dat je in dit werk deel mag uit maken van de ontwikkeling van kinderen en dat je ze uiteindelijk kunt sturen naar zelfstandigheid.

  Wat vind je het leukst aan het Boerderijke?
  De locatie is natuurlijk geweldig, ik heb nog nooit een kinderopvang gezien waarbij de kinderen zoveel ruimte en vrijheid hebben. De sfeer in het team viel mij de eerste dag meteen op. Het is echt een geweldig team waar onderling goed met elkaar wordt gecommuniceerd.

  Wat zijn je hobby’s?
  Mountainbiken in het bos, dansen, lezen en leuke dingen doen met vrienden en familie.

  Wat is je lievelingsdier?
  Een hond.

  Wat is je lievelingseten?
  Schnitzel met frietjes.

  Wat is je lievelingsmuziek?
  Ik vind heel veel soorten muziek leuk. Ik luister bijvoorbeeld graag naar Marco Borsato maar als ik uitga vind ik het leuk om muziek te horen waar je goed op kunt dansen.

  Wil je nog iets anders vertellen?
  Ik ben heel blij dat ik bij ’t Boerderijke terecht ben gekomen en ik hoop dat ik nog lang deel mag uitmaken van dit geweldige team!