• Inloggen

 • Suzy van Grunsven

  Suzy van Grunsven

  Verjaardag:
  10 mei

  Over jezelf:
  Ik woon samen met mijn vriend in Deurne.

  Wat is je opleiding?
  Pedagogisch medewerkster

  Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?
  Dat ik door middel van verschillende kwaliteiten en eigenschappen de kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling kan stimuleren en dat ik iets voor de kinderen en hun ouders kan betekenen.

  Wat vind je het leukst aan ‘t Boerderijke?
  Dat ik mag bijdragen aan zo’n mooi team en er samen voor kunnen zorgen dat de kinderen met veel plezier bij ’t Boerderijke komen spelen. Samen knutselen, bouwen, spelletjes spelen, lezen, maar ook het verzorgen van kinderen, de zelfredzaamheid stimuleren en trots zijn. Elke dag met plezier gaan werken en het beste naar boven halen!

  Wat zijn je hobby’s?
  Wandelen, uiteten, winkelen en babysitten

  Wat is je lievelingsdier?
  Hondje

  Wat is je lievelingseten?
  Pizza

  Wat is je lievelingsmuziek?
  Top 40

  Wil je nog iets anders vertellen?
  Ik hoop dat ik nog lang bij ‘t Boerderijke te vinden ben.